Μενού Κλείσιμο

Σφολιάτες:

Αφράτες, ροδοκόκκινες, τις ψήνουμε και μοσχοβολάει ο τόπος. Ποιος μπορεί να αρνηθεί μια φρεσκοψημένη σφολιατόπιτα;;;;;

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι patiti.jpg

Πατητές:

  • Γκούντα-Γραβιέρα 260γρ. 30τεμ./κιβ.

  • Γκούντα-ζαμπόν-σάλτσα 280γρ. 30τεμ./κιβ.

  • Κοτόπουλο – 4 τυριά  260γρ. 30τεμ./κιβ.

  • Φέτα-ρίγανη 200γρ. 45τεμ./κιβ.


     

Λουκανικόπιτα σάλτσα σουσάμι 170γρ. 40τεμ./κιβ.


 

Κουροσφολιάτα

  • Τυρόπιτα D 210γρ. 50τεμ./κιβ.


Στρόγγυλες:

  • Ζαμπόν-κασέρι δίχτυ 250γρ. 40τεμ./κιβ

  • Ζαμπόν-κασέρι-σάλτσα 200γρ. 50τεμ./κιβ.


     

Μπουρέκια:

  • Τυρόπιτα Τρίγωνη 170γρ. 50τεμ./κιβ

  • Κρέμα Γλυκιά 135γρ. 50τεμ./κιβ.


 

Σφολιατίνια Κιλού  28-30γρ/τεμ.

  • Τυρί 

  • Λουκάνικο

  • Σουσαμίνια Γκούντα